
Her følger oppskriften:
Ca 1 kilo Hvetemel
250 gr smeltet smør
250 gr sukker
100 gr Gjær (tørr)
4 ts kardemomme.
6 dl melk
200 gr Rosiner
200 gr sukat.
La deigen heve før du lager to brød av den.
Etterhev på bakeplaten og pensle med egg før du steker på 190*c i ca 35 min.
la hvilelitt før du skjærer i det.

Nam nam, kjempegode med smør og brunost på.
Det så såååååå utrolig godt ut!!! Får bake sånn en dag jeg også!! Men ikke nå! Kos deg!
SvarSlettÅ de der så bare helt nydelige ut:)
SvarSlettHar notert meg oppskriften.
Koselig blogg du har.
Flotte greier ja:-)
ha ei fin uke.
Hei Linn,
SvarSlettDe skal jeg lage meg på søndag:)
De så delikate ut.
Stor klem fra Tatjana
Det er så godt med julebrød:O)
SvarSlettmin svigermor pleier å fobarme seg over meg med slike:O)
Ha en fin kveld:O)
åh, det der var DÅRLIG gjort !
SvarSlettJeg fikk en voldsooooom dille på julebrød -akkurat her akkurat nå!
Slikt gjør man ikke med gravide !!
Haha.. synd at jeg er hjemme alene med småttingen som sover ! Men det blir definitivt julebrød hos bakeren imorgen!
Mmm.. må sikle litt på bildene istedet jeg..hihi !
klem
Mmmm.. blir julebrød påossimorra trur eg :)
SvarSletttakk for tipset!!
Tusen takk for kommentar på siden min, koslig :) bakte brød her om dagen jeg og, med honning og hakka mandler på toppen, ble kjempedigg som nystekt, men veldig klissete dagen etterpå :p
SvarSlettHei, takk for koselig kommentar på siden min. Jeg tar også gjerne med meg den julebrøoppskriften din. Takk for den, får jo vann i munnen av å se på dem ;D
SvarSlettHei :-)
SvarSlettJulekaka di så kjempegod ut :-) Vi kaller det julekake her :-) Bestemor pleide å ha slik :-) Veldig godt med brunost på :-) nam nam :-)
Låner oppskriften din jeg :-)
Ha en fin kveld :-)
m.m.mmm! Det så jammen godt ut! Nybakt med brunost er bare ny.de.lig!!:)
SvarSlettMmmm, ferske bakverk - noe av det beste som finnes. Og så lukter det så herlig i hele huset. Det er herlig å komme inn i et hus hvor det lukter nybakt. :D Gleder meg til pepperkakebakingen vi skal ha om et par uker.
SvarSlett