Hovedrett;
Her var anden perfekt,
...
Desverre ble bilde ikke så bra av
Moelleux au Chocolat,
varm sjokoladekake med flytende kjerne servert med hvit sjokoladetilsmakt med lime.
- men smaken var upåklagelig .
og værsågod Jill;) oppskriften er som følger .
xxx
120 gr smør, smeltes
110 gr mørk sjokolade , gjerne bitter smeltes inn i smøret.
Bland i 125 gr sukker, 4 egg og 60 gr hvetemel.
Ha røren i former
( gjerne med muffinsformer oppu sånn bakebrettmuffins, så blir det minst gris ;)
Sett i FRYSEREN, de skal stekes frosne for å få den rennende midten .
Stekes på 180'c i 9 minutter.
SAUS;
kok opp 1 dl fløte sammen med 1 ss sukker.
ha i 70 gr hvit hakket sjokolade.
Bland inn 1ts revet limeskall og 2 ts limesaft.
Avkjøl og server med den varme kaken,
server gjerne bringebær og appelsin til .
ENJOY.
5 kommentarer:
åhh.. koselig.. å det så attpåtell nyyydelig ut!!!
klem susi ;)
Dette så veldig godt ut!
Hørtes artig ut å samles for å lage mat.
Ha en fin dag
Klem Tove
Søren, nå er jeg enda mer bummed out over at jeg ikke er med i denne klubben!!
mmmmmm, det så deilig ut!!
Og så fint at du har lagt ut oppskriften. Da kan vi jo prøve litt vi andre også :-)
Så koselig å lage mat med kollegaer.
Uhmm. man blir helt lækker sulten.
Det ser bare godt ud...
God Påske.
Knus Susi
Legg inn en kommentar