søndag 15. februar 2009

Har jeg tråkket på mange tær ??

Jeg begynner å tro at jeg kanskje utilsiktet har fornærmet noen i dag ,
det var virkelig ikke meningen.
Og jeg må si jeg er litt overrasket på at det ikke er flere som mener noe om awards,
( se innlegget fra før i dag )
Enten på godt eller vondt ?
kan dere gi meg en tilbakemeldig ?
anyone ??

Fortsatt fin kveld til deg.

18 kommentarer:

Anonym sa...

Nei det rur eg så visst du ikkje har. Har da sett mange innlegg på akkurat det samme.. har kanskje blitt litt masse i det siste, og er jo litt jobb å stadig finne nye å berømme.

Sist eg fekk award la eg kun ein takk i slutten av mitt neste innleg, uten å legge ut bilde av awarden, og uten å sende den vidare. Eg takka sjølvsagt med ein kommentar i innleget til den Flotte snille damen eg fekk den av.

Så: ingen blå tær her i alle fall ;-)

Crinoline sa...

Hei på deg.Nei,du har i hvertfall ikke tråkket på mine tær.Det er mange som har tatt opp denne problemstillingen den siste tiden.Det er så mange flotte blogger og kreative damer så det er fryktelig vanskelig å velge.

Anonym sa...

ikke vær så bekymret om du har tråkket på noen tær. er da lov å si sin mening. virker som de fleste som blogger er mer enn kjapp nok ute hvis det er noen som sier noe som støter andre...

Fru Fjeldhammer sa...

Nei det har du ikke, tror vi alle føler mye av det samme som deg!! Det blir litt mye awarder til tide....

Ha en fin kveld..
klem

Høytrykk sa...

Jeg skjønner veldig godt hva du mener, så mine tær er i hvert fall like hele! Jeg får litt kjedebrev-følelse jeg også når man ser alle awardene som florerer. For all del, awarder er en hyggelig ting! Selv satte jeg enormt pris på den ene jeg har fått. Men man bør passe på at det ikke blir en sånn "venninne-greie" her i Blogglandia. for da mister fort awardene sin betydning.

Tror ikke jeg har vært innom hos deg før. Fin blogg du har!

h.espe sa...

Nei, du har iallfall ikke tråkket meg på tærne... Er enig i mye av det du skriver. Det er kjempekoselig å motta disse awardene, det synes jeg virkelig, men nå i det siste har det tatt av... Selv har jeg valgt å ikke lage takkeinnlegg, og heller ikke å legge awarden på bloggens forside (bloggsiden blir jo treg å laste opp, når det blir for mye bilder også...), jeg takker den enkelte for awarden, og legger den på en egen side. Jeg velger heller ikke å gi en award videre enkeltpersoner, ettersom jeg synes at ALLE mine bloggvenner fortjener disse awardene. Slik har jeg valgt å "takle" denne situasjonen, og ja, jeg håper at ikke JEG har tråkket alt for mange på tærne, for det er IKKE det jeg ønsker....

Ha en flott kommend uke!

Klemmer

Cathrine Aksnes sa...

litt enig med deg..:) folk må da tåle å høre meningen din:)

nattinatt

MODERN COUNTRY sa...

Jeg føler meg helt hjemme i alt det du beskriver, tenker og føler i forrige post. Selv velger jeg å takke den awarden blir gitt fra og sender avgårde en god takknemlig klem. Awarder kommer i alle former og farger, og skulle man lage et ekstra innlegg for hver gang ville det for meg blitt en veldig rotete og useriøs blogg. Men det er min mening og alle ser på det forkjellig. Vi kan da dele meninger uten å føle at man tråkker noen på tærne! :))

Nattaklem
Aina

H elle K sa...

Hei, ikke vær bekymret, det er ikke alltid like enkelt å få takket å sendt videre.. Det er så mange kreative mennesker her, at det skal noe til å si at man setter pris på at det er vanskelig å velge.. Ha en fin uke. Kristin

Bette sa...

Nei,det syns jeg ikke! Det kan bli litt mye med de awardene innimellom. Selvfølgelig er det koselig å få en slik utmerkelse,men når man får tre/fire på rad og disse skal sendes til seks nye,så blir det litt vanskelig.....
Da er det mye koseligere å heller bli nevnt i et innlegg!
Ha en fin mandag i drittværet!!

Ps! Takk for at du nevnet min blogg i innlegget ditt!

Klem Bette:o)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Nei men snille, om du har tråkket noen på tærne så er det tær som fortjener å bli tråkket på :o)
Man takler awarder som man selv vil og det er din fule rete å gjøre. Vi er mange som er medlem av den klubben.

Jeg synes ikke det er særlig spennende med 25 blogginnlegg etter hverandre på forskjellige bloggroller med bilde av den samme awarden, helt seriøst er det GJEEEEESP!
Men takker gjør jeg, veldig glad for å få, men det får bli med det.
Ha en flott dag med god samvittighet.
Go`klem

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

.. hvor kommer alle skriveleifene fra mon tro :o)

Jannicke sa...

..jeg støtter deg i det du skriver. Awardser tar litt overhånd i perioder!

Sologbolig sa...

Hei, du har iallfall ikkje tråkka meg på tærne. Enig i mye av det du skriver. Til å begynne med var det kjempekoselig å få awarder, men så kom det så mange og du skulle finne ut om de du hadde lyst til å gi de videre til hadde fått dem fra før. Og dersom de hadde fått så var det å sjekke noen nye.... osv..... Og det er jo så mange flotte blogger og kreative sjeler og ein har lyst til å gi videre til alle ......Ha ein fin kveld iallefall!

Linda sa...

Synes det er fint at du sier fra!
Det er jo koselig å bli satt pris på, men det kan jo fortelles i form av kommentarer også!
Det blir litt sånn kjedebrev aktig med disse awardsen!

umulie sa...

Jeg er enig med du.... det er hyggelig å få, såklart, men jeg har ikke så innmari mange "nære" bloggvenner, og det blir til at jeg sender awarder videre til de samme hele tide, og de sender til meg... Jeg har ikke alltid 7 stk der er naturlig å sende videre til. Nå sist ga jeg den til alle som var innom bloggen min. Au, au, håper tanndunkinga gir deg.

Camilla sa...

Heisann! Skjønner godt det der med awarder, selv om kremt, jeg ikke akkuratt blir nedrent av dem selv. :P

Takk for koselig komentar på bloggen min. Skiltet har jeg kjøpt på:
http://www.allposters.com/
Der har de mange forskjellige "gamle" amerikanske skilt. De blir kalt tin signs hvis du vil søke på dem. :)

Ha en fortsatt fin kveld. :D

Camilla sa...

Hihi, synes det var litt rart det med geir. Ganske glissent med mannfolk som driver med interiørblogging.. :D Har gjort det samme selv. Sånn er det når gubben sniker seg til å bruke datan..