- 2 SS EVOO ( extra virgin oliveoil ;)
- 4 Kyllingfileter
- salt, pepper
- 1 ss tørr sherry (ikke livsnødvendig altså...)
- 2 ss Rosiner
- 1/2 kopp revet pecorino-romano eller Parmesan
- 1/2 kopp blad persille
- 1/4 kopp ristede pinjekjerner
- 1 liten rød chili, uten frø
- 3 ss capers , småhakket
- 2 fedd hvitløk småhakket
- 1 ss revet sitron skall, bare det gule.
- 8 skiver prosciutto de parma
- 4 små biter ( ca en halv teskje hver ) smør
- 4Sitronbåter
- Sett ovnen på 250 *c . Varm oljen i en høy stekepanne, jeg bruker Ikea sin 365 + sautee panne, og er superfornøyd med den . Krydre kyllingen med salt og pepper og stek 2 min på hver side i oljen.
- Bland alle fyll ingrediensene ( i småbiter ) og stek dem lett i pannen.
- Legg 2 skinkebiter på en fjøl litt sånn over hverandre ved siden . legg ett lag med fyll og smør det utover skinken.
- Legg på kyllingen og pakk den inn i skinken.
- Legg Kyllingen med skjøten NED i en ildfast form, gjerne med bakepapir i bunnen , og ha en klatt smør på toppen av hver pakke. Stek til skinken er sprø , ca 6-7 min , (kommer litt an på ovenen, min er varmluft )
- Server med sitronbåt , Salat, aioli og deilig brød , foreksempel focaccia.
And thats whats for dinner tonight ;)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar