lørdag 15. juni 2013

Rachel Rays Filled Chicken Cutlets, Eller superdigge kylling fileter/ fileer ;)







ingredienser, 4 pers.
  • 2 SS   EVOO  ( extra virgin oliveoil ;) 
  • 4 Kyllingfileter
  • salt, pepper
  • 1 ss tørr sherry (ikke livsnødvendig altså...)
  • 2 ss Rosiner
  • 1/2 kopp revet pecorino-romano eller Parmesan
  • 1/2 kopp blad persille
  • 1/4 kopp ristede pinjekjerner
  • 1 liten rød chili, uten frø
  • 3 ss capers , småhakket
  • 2 fedd hvitløk småhakket
  • 1 ss revet sitron skall, bare det gule.
  • 8  skiver prosciutto de parma
  • 4 små biter ( ca en halv teskje hver ) smør
  • 4Sitronbåter
Gjør sånn her ; 
  1. Sett ovnen på 250 *c . Varm oljen i en høy stekepanne, jeg bruker Ikea sin 365 + sautee panne, og er superfornøyd med den . Krydre kyllingen med salt og pepper og stek  2 min på hver side i oljen.
  2. Bland alle fyll ingrediensene ( i småbiter ) og stek dem lett i pannen. 
  3. Legg 2 skinkebiter  på en fjøl litt sånn over hverandre ved siden  . legg ett lag med fyll og smør det utover skinken.
  4. Legg på kyllingen og pakk den inn i skinken.
  5. Legg Kyllingen med  skjøten NED i en ildfast form, gjerne med bakepapir i bunnen , og ha en klatt smør på toppen av hver pakke. Stek til skinken er sprø , ca 6-7 min , (kommer litt an på ovenen, min er varmluft ) 
  6. Server med sitronbåt , Salat, aioli og deilig brød , foreksempel focaccia.

And thats whats for dinner tonight ;) 



Ingen kommentarer: